Losse workshop doen of serie naailessen volgen?

Mail mij je wensen en ideeën of vragen voor een workshop bij jou thuis. Of maak een reservering in de workshop agenda. Hierna zal ik een passende offerte maken en contact opnemen. Liefst ontvang ik de aanvraag ruim van te voren, een paar weken voor de geplande datum.

Naailessen worden gegeven in series van 5 op donderdag- en vrijdagmiddag. Kik ik de workshop agenda voor data of mail mij.


Werkwijze naaiworkshops bij de BSO, school of andere organisatie

Heb je als BSO, school of andere organisatie interesse voor het aanbieden van naaiworkshops voor kinderen? Vul het aanvraagformulier in en ik neem contact op. Voor informatie of vragen kun je mij altijd mailen info@cansew.nl maar je kunt ze ook op het aanvraagformulier kwijt bij ‘Opmerkingen’.

Budget - kosten

Wordt er gewerkt met een bepaald budget? In overleg kunnen we bespreken hoe de kostenstructuur het beste aan de situatie aan te passen is.

Kopje koffie om kennis te maken?

Gezellig! We kunnen vrijblijvend de mogelijkheden bespreken. Indien gewenst, kun je dit invullen op het aanvraagformulier bij ‘Opmerkingen’.

Can Sew bij organisaties met activiteiten voor kinderen

Naaiworkshops voor kinderen kunnen een leuke aanvulling zijn op het cursusaanbod. Het is mijn missie kinderen daadwerkelijk de vaardigheden van het naaien bij te brengen op de speciale kindveilige machines. De workshoplessen sluiten aan bij het belevings- en ontwikkelingsniveau van de kinderen. Can Sew biedt verschillende workshops in series. Kijk voor alle informatie bij leren naaien .

Verzorgingsgebied