Over Can Sew

Can Sew, naaiclub, ontstaan vanuit een passie verzorgt kleurrijke workshops op locatie voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder. Er wordt gewerkt op kindveilige naaimachines en met speciaal op kinderen gerichte werkmethoden. Can Sew probeert in een behoefte te voorzien door deze workshops aan te bieden op die momenten dat een kind behoefte heeft aan een leuke activiteit. Bijvoorbeeld tijdens de buitenschoolse opvang. Kinderen in de bovenbouw hebben vaak behoefte aan een bepaalde invulling van deze tijd. Voor ouders fijn dat deze activiteit niet ook nog eens in het toch al zo drukke gezinsleven ingepast hoeft te worden, immers Can Sew komt naar het kind toe. Brengen, halen of spullen aanschaffen komen niet ter sprake, workshops zijn inclusief alle materiaal. Voor het kind is het een rustgevende bezigheid, tegelijkertijd heeft het een positieve invloed op de concentratie!

Ook kun je lessen volgen. Tijdens vakanties of feestdagen vinden er regelmatig workshops plaats, en voor feestjes kun je een workshop doen met een groepje.

Creativiteit wordt ontplooid

Kinderen ervaren hoe leuk het kan zijn iets te creëren op een echte naaimachine en het gevoel van iets echt zelf gemaakt te hebben. Naast de positieve invloed op de concentratie, draagt het bij aan de ontwikkeling van de fijne motoriek en coordinatie. Het helpt technisch en ruimtelijk inzicht te ontwikkelen, stap-voor-stap te plannen en ideeën uit te werken. Zelf kiezen en zelf maken worden aangemoedigd, onder begeleiding van Can Sew. It should be fun!


Wat biedt Can Sew

Can Sew biedt workshops voor kinderen die willen leren omgaan met de naaimachine en leuke items hiermee willen maken. Deze workshops bestaan uit series van meerdere keren en zijn geschikt voor groepjes op bijvoorbeeld scholen en buitenschoolse opvang. Daarnaast kun je leuke eenmalige workshops volgen, ook geschikt voor een partijtje of een andere feestelijke gelegenheid.

Foto's